Microneedling

Microneedling

Door het activeren van de huid (microneedling) en het inbrengen van actieve werkstoffen worden de fibroblasten (cellen in de lederhuid) aangezet tot aanmaak van collageen. Door de aanmaak van collageen te stimuleren wordt het bindweefsel weer elastisch en veerkrachtig. We zien een gladdere en stevigere huid die minder zal verslappen. Fijne lijntjes verdwijnen en rimpels worden minder diep.

We maken gebruik van een pen met een steriele naaldenkop. Deze zetten we op een hoge snelheid (maakt 1700 microkanaaltjes per seconde) zodat de behandeling nauwelijks pijnlijk is. Na de behandeling ziet de huid er mooi roze uit en kun je het gevoel hebben van een lichte zonnebrand. Dit trekt echter binnen 24 uur weg.

Vanwege de effectiviteit, de mooie resultaten en de relatief pijnloze behandeling is dit een razend populaire therapie geworden. Belangrijk is wel deze therapie in kuurverband te doen. Dit houd in dat u elke 4 weken komt voor een behandeling en dat 6 keer achter elkaar. Om het collageen opbouw te blijven behouden is 4 keer per jaar één behandeling raadzaam, dit in combinatie met de juiste serums. Onderhoud blijft nodig om het mooie resultaat te behouden.

Verwen jezelf met een bezoek aan onze salon!