Fruitzuren

Fruitzuurbehandeling

Wij werken met de volgende peelings:

Glycolic Acid peel: Deze peeling werkt op hyperpigmentatie (pigmentvlekken), anti-aging en andere huidverkleuringen.

Salicylic Acid peel: Deze peeling is bedoelt voor de onzuivere huid. De huid die veel last heeft van verstopte poriën, gerstekorrels en puistjes.

Lactic Acid peel: Deze peeling is bedoelt voor mensen met een vochtarme huid, lichte hyperpigmentatie (pigmentvlekken) en een huid die dof en vaal is. Dit is een echte GLOW PEEL!

Sensitive peel: Deze peeling is bedoelt voor mensen die een gevoelige huid hebben, een dunnere huid, een huid met couperose en lichte hyperpigmentatie. (pigmentvlekken)

Als je een afspraak maakt voor de fruitzuurpeeling dan maken we ter plekke een analyse van de huid. Zodat we kunnen bepalen welke peeling voor jou geschikt is.

LET OP,  SMEREN MET FACTOR 50 VERPLICHT!

Voor een intensiever resultaat adviseer ik een kuur te doen van 6 behandelingen. Elke 2 weken wordt er een fruitzuurpeeling behandeling uitgevoerd. De werking van de fruitzuurpeeling is opeenstapelend waardoor het resultaat steeds beter en intensiever wordt.

M.u.v. de salicylzuur peeling worden de andere peelingen NIET uitgevoerd in Juni, Juli en Augustus. Een peeling maakt de huid UV gevoeliger.

Verwen jezelf met een bezoek aan onze salon!